Joc - Consecinţe

Număr participanţi: maxim 7
Echipament necesar: pix şi foaie

Fiecare jucător, pe rând, scrie pe o foaie răspunsul la una din următoarele întrebări (păstrând ordinea):
  1. Numele lui
  2. Numele ei
  3. Locul acţiunii
  4. El i-a spus
  5. Ea i-a spus
  6. Consecinţa
  7. Un rezultat

La sfârşit, povestea se citeşte în modul următor (exemplu):
Înfiorătorul Michael Jackson a întâlnit-o pe voluptoasa Buffy Spaima Vampirilor la grădina zoologică. I-a spus "eşti delicioasă", ea i-a răspuns "Hit me baby one more time". El i-a dat un nas roşu de clovn, ea i-a dat lui holeră. Consecinţa a fost că au emigrat în Mexic. Lumea a spus "Minunat".
sau
Clara a întâlnit un păstrăv într-o mare de şosete murate. "Care este cheia din cuvintele cheie?", a întrebat el. "Nu, nu vreau să îmi păstraţi cenuşa într-un dildo de cristal", i-a răspuns ea. "Bine, bine, dragă, cine pare să fie proprietarul de zacuscă acum?", i-a răspuns el. El i-a aruncat pantofii în bizon, exasperat de amintirile sale cu ananasul homosexual. Pisica a zis "da" şi toţi au căzut morţi la podea.
 În mod clasic, coala de hârtie este împăturită înainte de a fi dată următorului jucător, pentru ca acesta să nu vadă ce a fost scris înainte.

3 comentarii:

  1. care este diferenta dintre Consecinţa si Rezultat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din câte îmi dau eu seama, consecinţa e imediată şi rezultatul e pe termen lung, un fel de deznodământ.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte tare blogul! :D sper sa nu dispara nici peste cativa ani. sunt niste jocuri foarte tari pe aici de care habar n-aveam si chiar imi doream sa gasesc asa ceva. :D

    RăspundețiȘtergere